AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Balıkesir’in vizyonu ve teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı.
Balıkesir teşkilatı, Ankara’daki önemli temaslarına bir yenisini daha ekledi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir öncülüğünde başkentte bulunan heyet, Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un ev sahipliğinde AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Ziyaret, partinin teşkilat bütünlüğünü ve ortak hedeflere bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir’in inanç ve heyecanını Ankara’ya taşıdıklarını ifade ederek şunları kaydetti: “Bugün Ankara’ya Balıkesir’in yüreği, heyecanı ve samimiyetiyle geldik. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Belgin Uygur’un nazik ev sahipliğinde, ilçe başkanlarımızla birlikte Genel Merkezimizde önemli bir buluşma gerçekleştirdik. Vekilimize gönülden destekleri için teşekkür ediyoruz. Balıkesir için, ülkemiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.”
Gerçekleştirilen görüşmede, yerel yönetim süreçlerinden seçim hazırlıklarına, teşkilat faaliyetlerinden genel politikaya kadar birçok konu istişare edildi. Ziyaretin, teşkilatlar arası dayanışmayı güçlendirdiği ve Balıkesir’in Ankara’daki temsil gücünü artırdığı vurgulandı.
AK Parti Balıkesir teşkilatının genel merkez temasları, partinin yerel ve ulusal düzeyde koordinasyon içerisinde çalışma anlayışını pekiştiren önemli adımlar arasında yer alıyor.
HABER MERKEZİ

