Toplantının açılışında, Vali İsmail Ustaoğlu, Başsavcı Abdulkadir Akın’a görevinde başarılar dileyerek, Balıkesir'deki adalet hizmetlerinin daha verimli ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için yapılabilecek işbirlikleri hakkında düşüncelerini paylaştı. Vali Ustaoğlu, il genelinde adaletin tesisi ve hukukun üstünlüğü konularında her zaman işbirliğine açık olduklarını ifade etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ise, Balıkesir'deki adli süreçlerin düzgün bir şekilde işlemesi için mevcut sistemin güçlendirilmesi ve yargı mensuplarının işbirliği içinde çalışmasının önemini vurguladı. Başsavcı Akın, adaletin sağlanmasında yerel yönetimlerin desteğinin kritik olduğunu belirtti ve özellikle Balıkesir’deki yargı hizmetlerinin iyileştirilmesi adına yapılacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında, adalet ve güvenlik alanlarında alınacak yeni tedbirler ve hukuk alanında yapılması gereken iyileştirmeler hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Başsavcı Akın ve Vali Ustaoğlu, ortak bir vizyon ile Balıkesir’deki hukuki altyapının daha da güçlendirilmesi ve halkın adalet hizmetlerine daha hızlı erişebilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.
Bu önemli ziyaret, Balıkesir’de adalet sisteminin daha da iyileştirilmesi için güç birliği yapılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 26 Haziran 2025 - 13:26
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Vali İsmail Ustaoğlu'na Ziyaret Gerçekleştirdi
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Vali Ustaoğlu’nun makamında gerçekleşirken, iki önemli isim Balıkesir’in hukuk ve adalet sistemine dair önemli konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
Yerel
26 Haziran 2025 - 13:26
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir