Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kısa süre önce göreve seçilen Bandırma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Çapar ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, esnafın desteklenmesi, finansal kaynaklara erişimin kolaylaştırılması ve kentin ekonomik yapısının güçlendirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi’nin kentte faaliyet gösteren tüm meslek kuruluşları ve sivil toplum yapılarıyla iş birliği içinde hareket ettiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Yeni yönetime başarılar diliyor, bu önemli görevi üstlenen Sayın Osman Çapar ve değerli yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Esnafımız, şehrimizin ekonomik bel kemiğidir. Bizler de belediye olarak, esnafımızın daha güçlü, üretken ve dayanıklı hale gelmesi için tüm kurumlarla ortak akıl doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bandırma’nın her alanda gelişmesi için birlikte üretmeye, birlikte yürümeye kararlıyız. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.”
HABER MERKEZİ
