Ziyaretler kapsamında Kepsut’taki farklı meslek gruplarını temsil eden esnaf odalarının yöneticileriyle istişarelerde bulunan Başkan Fehmi Erdem, sahadan gelen talepleri ve çözüm önerilerini dinledi. Ekonomik koşullar, mesleki eğitim, yerel yönetimlerle ilişkiler ve mevzuat kaynaklı sorunlar gündemin öncelikli başlıkları arasında yer aldı.
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan BESOB Başkanı Fehmi Erdem, “Kepsut’ta faaliyet gösteren esnaf odalarımızı ziyaret ederek başkanlarımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Esnaf ve sanatkârlarımızın hem yerel hem de ülke genelinde karşılaştıkları sorunları birlikte değerlendiriyor, çözüm yolları konusunda birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz,” dedi.
Başkan Erdem ayrıca, esnaf teşkilatının güçlenmesi için kurumlar arası iş birliğinin ve ortak aklın önemine vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin esnafın sesi olma misyonuna katkı sunduğunu belirtti.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, il genelindeki tüm esnaf odalarıyla diyalog halinde kalarak esnafın ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 25 Haziran 2025 - 10:22
BESOB Başkanı Fehmi Erdem'den Kepsut Esnaf Odalarına Ziyaret: Yerel ve Genel Sorunlar Masaya Yatırıldı
Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, Kepsut ilçesindeki esnaf odalarına yönelik ziyaret programı kapsamında Oda Başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmelerde, esnaf camiasını ilgilendiren yerel ve genel sorunlar detaylı şekilde ele alındı.
Yerel
25 Haziran 2025 - 10:22
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir