Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü ve Belediye Meclis Üyesi Murat Karakoyun’u hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kısa süre önce sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alınan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü ve Meclis Üyesi Murat Karakoyun’u hastanede ziyaret etti. Karakoyun’un sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Başkan Mirza, ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileterek bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Dursun Mirza, “Kıymetli yol arkadaşımız, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörümüz ve Belediye Meclis Üyemiz Sayın Murat Karakoyun’u hastanede ziyaret ettik. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşarak yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz. Kendisi, bölgemize değerli katkılar sunan bir isimdir” ifadelerini kullandı.
Murat Karakoyun’un sağlık durumunun stabil olduğu öğrenilirken, tedavi sürecinin doktorlar gözetiminde olumlu şekilde ilerlediği bildirildi. Bandırma Belediyesi yetkilileri de Karakoyun’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, kamuoyundan da çok sayıda iyi dilek mesajı geldi.
HABER MERKEZİ
