Başkan Ertaş, aynı zamanda Edremit Mezarlığı’nda yapılacak olan düzenleme çalışmaları için de alanda keşif yaptı. İlçe halkının ihtiyaçlarına en uygun şekilde gerçekleşmesi için ilgili müdürlerle birlikte detaylı değerlendirmelerde bulunarak, planlanan çalışmaların ilk aşamasına dair önemli adımlar attı.
Edremit Belediye Başkanı Ertaş, sahada gerçekleştirdikleri bu ön incelemelerin ardından, “Edremitlilerin sesine kulak vererek, halkımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendirmeye devam edeceğiz. Şehirdeki her alanın daha düzenli ve modern bir yapıya kavuşması için titiz bir şekilde çalışıyoruz. Yeni projelerimizle, halkımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz,” dedi.
Başkan Ertaş, projelerin ilerleyen aşamalarında da halkın görüş ve önerilerini dikkate alarak, şeffaf bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Edremit Belediyesi'nin yürütmeye devam edeceği bu projeler, ilçenin altyapısını güçlendirmeyi ve halkın yaşam standartlarını iyileştirmeyi amaçlıyor. Yeni düzenlemeler, Edremitlilere daha modern ve yaşanabilir alanlar sunmayı hedefliyor.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 25 Haziran 2025 - 10:58
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yeni Çalışma Alanlarını İnceledi
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçede yapılacak yeni düzenlemeleri yerinde inceledi. Başkan Ertaş, Hekimzade Mahallesi eski Bayramyeri mevkiinde bulunan boş alanda gerçekleştirmeyi planladıkları düzenleme çalışmaları için ilk adımları attı. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda, özellikle hayır, düğün gibi toplu etkinliklerin düzenlenebileceği, temiz ve düzenli bir alan oluşturulması için ön incelemelerde bulundu.
Yerel
25 Haziran 2025 - 10:58
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir