Edremit’te el sanatlarına gönül verenlerin büyük emekle hazırladığı çalışmalar, “Sevdaca Ahşap Boyama ve Ev Aksesuarları Sergisi” ile ziyaretçilerle buluştu. Sevda Uşak tarafından organize edilen serginin açılışı, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Açılışa Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Satıl ile Edremit Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Fatma Dilara Kaya katıldı. Projeye katkı sunan katılımcılara sertifikalarını takdim eden protokol üyeleri, sergide yer alan eserleri tek tek inceleyerek katılımcılardan bilgi aldı.
Sergide, ahşap boyama ve ev dekorasyonuna yönelik farklı tekniklerle hazırlanmış özgün tasarımlar yer aldı. Renkli ve özgün çalışmalarıyla dikkat çeken sergi, hem hobi olarak ahşap boyamaya ilgi duyanları hem de sanatsal üretimi destekleyen ziyaretçileri ağırlıyor.
Edremit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sanatın ve yerel üretimin desteklenmeye devam edileceği ifade edilirken, serginin 16 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.
HABER MERKEZİ
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 14 Mayıs 2025 - 04:28
Edremit'te "Sevdaca Ahşap Boyama ve Ev Aksesuarları Sergisi" Açıldı
Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi, Sevda Uşak’ın öncülüğünde düzenlenen “Sevdaca Ahşap Boyama ve Ev Aksesuarları Sergisi”ne ev sahipliği yapıyor. El emeğiyle hazırlanan eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Kültür-Sanat
14 Mayıs 2025 - 04:28
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir