Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Atilla Güler’in merhum babaları Fikret Güler’in anısına düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Altıeylül Belediyesi, anlamlı bir organizasyona katılım sağlayarak toplumsal dayanışma ve vefa örneği sergiledi. Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, T.C. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Atilla Güler’in kıymetli babaları merhum Fikret Güler adına düzenlenen hayır yemeğine iştirak etti.
Gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen katılımcılar, dualarla Fikret Güler’i anarken, Başkan Yardımcısı Canlı da merhumun ailesine taziyelerini iletti. Altıeylül Belediyesi adına yapılan katılım, hem vefa duygusunun hem de sosyal sorumluluk anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Tayfun Canlı, yaptığı kısa açıklamada, “Merhum Fikret Güler’i rahmetle anıyor, ailesine sabırlar diliyoruz. Böylesi anlamlı etkinliklerde yer almak, dayanışma ruhumuzu pekiştiriyor. Allah kabul etsin, mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ
