Gölbucks'un İkinci Şubesi Hizmete Açıldı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep halkına daha ekonomik ve kaliteli hizmet sunma amacıyla hayata geçirdiği
Gölbucks Kafe’nin ikincisini hizmete açtı. Tüm vatandaşları Gölbucks’a davet eden Yılmaz, "Burası sizin mekanınız. Bu marka Gaziantep’in markası" dedi.Gençlerin sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla Gölbucks kafelerinin sayısını artıran Yılmaz, ilk kafenin yoğun ilgi görmesinin ardından ikinci şubeyi de hizmete sundu.
İbrahimli Mahallesi'nde Yeni Bir Buluşma Noktası
İbrahimli Mahallesi Asım Güzelbey Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan kafe, modern tasarımı, sessiz ve konforlu oturma alanları ile uygun fiyatlı menüsüyle öğrenciler, gençler ve aileler için cazip bir buluşma noktası haline geldi.
Gaziantep’in Kendi Markası Gölbucks
Kafenin açılışında bir konuşma yapan Yılmaz, Gölbucks’un Gaziantep markası olduğunu belirterek, gençlere uygun fiyatlı alternatifler sunduklarını vurguladı. "Gençler, paranıza yazık. Bir kahveye 180-200 liraya içiyorsunuz. Gölbucks’ta aynı lezzet ve daha kaliteli ürünlerimiz 5 TL ile 45 TL arasında ulaşabiliyorsunuz" dedi.Yılmaz, gençlerin enerjisini ve potansiyelini doğru alanlara yönlendirecek projelere öncelik verdiklerini ifade etti. Gölbucks kafeleriyle hem sosyal hem de akademik yaşamlarını desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.
Gaziantep’e Yeni Bir Hava
Gölbucks 2’nin ilk misafirlerini kapıda karşılayan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek kafe hakkındaki yorumlarını dinledi. Vatandaşlar, Gölbucks’un Gaziantep’te büyük bir boşluğu doldurduğunu dile getirdi. "Özgün mimarisiyle çok güzel olmuş. Gaziantep’e de yeni bir hava kazandırılmış. Fiyatlar, başka mekanlara oranla çok iyi durumda. Kalitesi de mükemmel, çok beğendik" sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.HABER MERKEZİ