19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Marmara Adalar Belediyesi tarafından Saraylar Mahallesi’nde düzenlenen Atletizm etkinliği, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik Haftası’na özel olarak organize edilen yarışlarda, öğrenciler kıyasıya mücadele etti.
Etkinliğe Marmara Adalar Kaymakamı Safiye Orhan ve Belediye Başkanı Aydın Dinçer de katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. Yarışmaların sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları, Kaymakam Orhan ve Başkan Dinçer tarafından takdim edildi.
Yetkililer, sporun gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sunduğunu vurgularken, bu tür organizasyonlarla gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine dikkat çekti.
Marmara Adalar Belediyesi, gençlerin her alanda desteklenmeye devam edileceğini belirterek yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.
HABER MERKEZİ
Spor
Yayınlanma: 18 Mayıs 2025 - 00:48
Marmara Adalar'da Gençlik Haftası Coşkusu: Atletizm Etkinliğinde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
Marmara Adalar Belediyesi ve Saraylar Mahallesi’nde düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Etkinliğe Kaymakam Safiye Orhan ve Belediye Başkanı Aydın Dinçer de katılım sağladı.
Spor
18 Mayıs 2025 - 00:48
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir