AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Semra Akyüz’ün eşi Ali Akyüz’ün cenaze törenine katılarak taziye dileklerini iletti. Merhum Ali Akyüz, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Siyaset ve iş dünyasında sevilen bir isim olan Ali Akyüz’ün vefatı, Balıkesir’de derin bir üzüntü yarattı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, cenaze merasimine katılarak, Akyüz ailesinin acısını paylaştı. Taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
“AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcımız Semra Akyüz’ün kıymetli eşi Ali Akyüz’ün cenaze merasimine katıldık. Merhum'a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”
Cenaze törenine çok sayıda partili, dost ve vatandaş katılım sağlarken, merhumun yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi. Duygusal anların yaşandığı törende, Ali Akyüz için edilen dualar eşliğinde son vedalar yapıldı.
AK Parti Balıkesir teşkilatı da yaptığı açıklamayla Ali Akyüz’ün vefatından duyulan derin üzüntüyü dile getirdi ve merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.
HABER MERKEZİ
