Sındırgı’da özel çocuklar yararına düzenlenen Özel Eğitim Kermesi, geniş katılımlı bir törenle kapılarını açtı. Sındırgı Belediyesi ve eğitim camiasının iş birliğiyle hazırlanan etkinliğin açılışı; Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Şahin, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, etkinlik vesilesiyle yaptığı açıklamada, özel bireylerin sosyal hayata daha aktif katılımı için her zaman destek verdiklerini belirterek, “Sındırgı’mızın özel çocuklarıyla bir arada olmaktan mutluyuz. Yan yanayız, birlikteyiz” ifadelerini kullandı.
Sındırgı
Yayınlanma: 16 Mayıs 2025 - 11:34
Sındırgı'da Özel Eğitim Kermesi Büyük İlgi Gördü
Sındırgı Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Özel Eğitim Kermesi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine destek amacıyla hayata geçirildi. Açılış töreni, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Sındırgı
16 Mayıs 2025 - 11:34
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir