Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Birliği Başkanı Ahmet Akın, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından düzenlenen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Ödül Törenine katıldı. Törende, önceki dönem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı.
Yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Ahmet Akın ve Yücel Yılmaz, ödül töreninde ayrı karelerde yer alarak dikkat çekti.
Yerel Seçim Rakipleri Aynı Törende
Ahmet Akın ve Yücel Yılmaz’ın yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışmasının ardından bu törende bir araya gelmesi dikkat çekti. Ancak her iki isim de törende ayrı karelerde poz vererek güreş sporuna verdikleri desteği ön plana çıkardı.
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Ödül Töreni Hakkında
Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından düzenlenen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi, yağlı güreşin daha geniş kitlelere tanıtılması ve sporcuların teşvik edilmesi amacıyla her yıl düzenlenmektedir. Törende, dereceye giren güreşçiler ödüllerini alırken, sporun gelişimine katkı sunan isimler de onurlandırıldı.
İLYAS EGE
Spor
Yayınlanma: 09 Ocak 2025 - 15:13
Ahmet Akın ve Yücel Yılmaz CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Ödül Töreninde Buluştu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Birliği Başkanı Ahmet Akın ile önceki dönem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Ödül Töreni'nde bir araya geldi.
Spor
09 Ocak 2025 - 15:13
EDİTÖR
Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir