AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve Karesi Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy ile birlikte Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedavi gören bazı önemli isimleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında, il başkanının teyzesi Cemile Özden, Başhekim Abdullah Osman Koçak’ın değerli ablası ve Çaypınar Mahalle Başkanı Burhanettin Boğa’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.
Aydemir, ziyaret sırasında hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve onlara acil şifalar diledi. “Ziyaretlerimizde, hastalarımıza moral vermek ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Her bir hastamızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz,” diyen Aydemir, ekibinin de bu anlamlı ziyaretle hastalara destek verdiğini belirtti.
Hastane ziyaretleri, AK Parti Balıkesir teşkilatının sosyal sorumluluk projeleri ve toplumsal dayanışma anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Aydemir ve ekibi, tüm hastalara acil şifalar dileyerek, sağlık ve huzur dileklerini iletti.
HABER MERKEZİ
