AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, TÜGVA Balıkesir İl Temsilcisi Ömer Faruk Çolak ve Savaştepe Eski İl Genel Meclis Üyesi Avukat Sabahattin Karagöz’ü il başkanlığında ağırladı. ziyaret sırasında yapılan samimi sohbetler ve fikir alışverişi, teşkilatın çalışmalarına yönelik önemli katkılar sundu.
Başkan Aydemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Çolak ve Karagöz’e teşekkür ederek, “AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak kıymetli misafirlerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Samimi sohbetleri ve bizlere sundukları değerli fikirleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Görüşmede, yerel çalışmalar ve teşkilat faaliyetleri üzerine istişarelerde bulunulurken, AK Parti’nin Balıkesir’deki çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri de ele alındı. İl Başkanlığı, şehirdeki farklı kesimlerle bir araya gelerek Balıkesir’e yönelik hizmetleri değerlendirmeye devam edecek.
HABER MERKEZİ
