AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balya ilçesine bağlı Çamucu Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel mahalle hayrına katıldı. Hemşehrilerinin davetine icabet eden Aydemir, etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelerek dayanışma ve birlik mesajları verdi.
Çamucu Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği hayır etkinliğinde, dualar edilerek toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi adına önemli mesajlar paylaşıldı. Programın ardından açıklamada bulunan İl Başkanı Mehmet Aydemir, “Balya Çamucu köyündeki mahalle hayrına katılarak hemşehrilerimizin bu güzel davetine iştirak ettik. Allah hayırlarını kabul etsin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.
Katılımın yüksek olduğu etkinlikte, köy hayırlarının Anadolu kültüründeki dayanışma ruhunu yaşatan önemli gelenekler arasında yer aldığı vurgulandı. İl Başkanı Aydemir, Balıkesir’in her köşesinde olduğu gibi Balya’da da vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu buluşmaların kardeşlik duygusunu daha da pekiştirdiğini belirtti.
HABER MERKEZİ

