AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Karesi İlçe Başkanlığı delegeleriyle bir araya gelerek, parti teşkilatının gelişimi ve hedefleri üzerine önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Uygur, toplantının ardından yaptığı açıklamada, teşkilatların büyüme ve gelişme yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.
Kongre sürecinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Uygur, "Teşkilatlarımız ile büyümeye, gelişmeye devam ediyoruz. Emin adımlarla geleceğe kararlı bir şekilde yürüyoruz," ifadelerini kullandı. Karesi için daha güçlü bir yapı oluşturma hedefiyle yapılan toplantının verimli geçtiğini aktaran Uygur, tüm teşkilat üyelerine azim ve özverilerinden dolayı teşekkür etti.
Kongre öncesi gerçekleştirilen bu toplantı, AK Parti’nin Karesi’deki gücünü pekiştirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Uygur, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Karesi için daha parlak bir geleceğe omuz omuza ilerleyeceğini vurguladı.
HABER MERKEZİ


