Kuzey Ege’ye ulaşımı kolaylaştıracak önemli bir gelişme yaşanıyor. Almanya’nın Düsseldorf, Köln ve Stuttgart şehirlerinden Edremit Kocaseyit Havalimanı’na direkt uçuşlar Nisan ayında başlıyor. Avrupa’da yaşayan gurbetçiler ve bölgeye seyahat etmek isteyen turistler için büyük avantaj sağlayacak bu seferler, yaz sezonu boyunca devam edecek.
Edremit, turizmde yeni bir ivme kazanıyor!
Kazdağları’nın eşsiz doğası, Ayvalık ve Cunda’nın göz alıcı manzaraları, Burhaniye ve Altınoluk’un masmavi deniziyle her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kuzey Ege, Almanya’dan yapılacak direkt uçuşlarla daha ulaşılabilir hale gelecek. Özellikle Almanya’da yaşayan Balıkesirliler ve tatilciler için büyük bir kolaylık sağlayacak seferler, Corendon Airlines, Pegasus ve SunExpress tarafından gerçekleştirilecek.
Havayolu firmalarının belirleyeceği uçuş günleri ve saatleri ilerleyen günlerde netleşecek. Ancak bu gelişmeyle birlikte Edremit Kocaseyit Havalimanı, bölgenin uluslararası hava trafiğinde daha önemli bir konuma sahip olacak.
Nisan ayından itibaren Avrupa’dan Kuzey Ege’ye kesintisiz bir yolculuk yapmak mümkün olacak!
HABER MERKEZİ


Berlin Edremit nie yok .
Öncelikle cok tesekkürker ederiz böyle bir havalimanina ucmak tüm Balikesir.li hemserilerim Adina ve gelecek tüm türkiyeden oraya tatil icin gelecek vatandaslarima simdiden HAYIRLI olmasini dilerim saygilarimla Kaptan Mehmet
Düseldorf uçuşu kış sezonu kapanmadan devam ediyor
Merhaba , Berlin'den neden uçuş 'larınız yok