Altıeylül Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak amacıyla iftar programlarına başladı. İlk iftar programı, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Baha Torun’un katılımıyla Taşpınar Mahallesi’nde düzenlendi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda, Ramazan ayının manevi atmosferi birlikte yaşandı.
Taşpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında, belediye yetkilileri ve mahalle halkı bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşattı. Başkan Yardımcısı Baha Torun, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi ve Ramazan ayının tüm Altıeylül halkına sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
Altıeylül Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Torun, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde hissedildiği bir zaman dilimi. Bugün Taşpınar Mahallemizde kıymetli komşularımızla aynı sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
İftar programı, mahalle sakinlerinin sıcak ilgisi ve samimi sohbetleri eşliğinde gerçekleşirken, belediye yetkilileri Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde benzer programlar düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.
HABER MERKEZİ

