Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Balıkesir'de 9. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın da katılacağı kongre, 6 Nisan Pazar günü yani bugün saat 15.00’te Salih Tozan Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Hüseyin Baş’ın kongrede önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Türkiye gündeminin yanı sıra yerel politikaların da ele alınacağı toplantı, Balıkesir siyasi arenasında dikkatle takip edilecek etkinliklerden biri olacak.
Bağımsız Türkiye Partisi yetkilileri, “Kongremize tüm halkımız davetlidir” diyerek katılım çağrısında bulundu.
HABER MERKEZİ

Kendine sığınacak yer arayan biri, 6 kumar masasına yancı olmak için 50 takla atmıştı. Siyaset omurga ister, babadan oğula miras gibi particilik oynuyorlar. Tek şansı imamoglu gibi akcaabatli idi simdi o bilet de yandi