Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği uygulamalarda suçlulara karşı önemli bir adım attı. Yapılan denetimlerde, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde gerçekleştirilen sorgulamalar sonucunda toplamda 8.534 kişi kontrol edildi, 50 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Operasyonlarda ele geçirilen suç unsurları da dikkat çekici oldu. Güvenlik güçleri, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 67 fişek, 2 kurusıkı tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 1 kartuş, 4 adet bıçak ile birlikte 352 adet sentetik ecza, 22,94 gram metamfetamin ve 6,56 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Emniyet yetkilileri, halkın can ve mal güvenliğini koruma amacıyla yürütülen bu operasyonların kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı.
HABER MERKEZİ
