İl Millî eğitim Müdürü Murat Demir, bu kapsamda Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Karesi Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü Çetin Keren ve Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü de hazır bulundu.
Ziyaretler, Balıkesir’in eğitim alanındaki destekleyici ve tamamlayıcı gücünü artırma amacını taşıyor. Merkezler, bireylerin gelişimine katkıda bulunarak, gelecekte daha başarılı bir toplum oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
HABER MERKEZİ
Eğitim
Yayınlanma: 11 Ekim 2024 - 21:11
Balıkesir'de Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Bireylerin Potansiyelini Keşfetmelerine Destek Oluyor
Balıkesir’deki Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, eğitimde rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini daha ileri bir seviyeye taşıyarak bireylerin potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. "Her birey özeldir." anlayışıyla hareket eden bu merkezler, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyerek eğitimde fırsat eşitliğini destekliyor.
Eğitim
11 Ekim 2024 - 21:11
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir