Kazanın ardından tırın yan yatması sonucu yolda uzun süreli bir kapanma yaşandı. Durumun ciddiyetini artıran bir diğer faktör ise, araçtan sızan yakıt oldu.
Ekipler, potansiyel çevre kirliliği ve yangın riski göz önünde bulundurularak olay yerinde tedbir amaçlı beklemeye devam ediyor.
Yetkililer, sızıntının kontrol altına alındığını ve olayın çözülmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
Kazanın ardından bölgede uzun bir trafik kuyruğu oluştu. Ekipler, yolların güvenli bir şekilde açılabilmesi için yoğun çaba harcıyor ve trafikte aksamaların devam edebileceği uyarısını yaptı.
HABER MERKEZİ
Asayiş
Yayınlanma: 10 Mart 2025 - 14:00
Balıkesir-Edremit Yolunda Kaza: Tır Yan Yattı
Balıkesir-Edremit yolu, Çağdaş Kent mevkii yakınlarında gerçekleşen tek taraflı trafik kazası ile sabah saatlerinde büyük bir trafik sıkışıklığına yol açtı. Kaza, tırın yan yatmasıyla meydana geldi ve sürücü M.Y. araç içinde sıkışarak yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden kurtarma ekipleri, yoğun çaba ile sürücüyü araçtan çıkarttı. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edildi.
Asayiş
10 Mart 2025 - 14:00
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir