Ziyaret, Balıkesir Valiliği'nde gerçekleştirildi. Vali İsmail Ustaoğlu, Alara Atmaca'nın kazandığı Avrupa şampiyonluğunun, sadece Balıkesir’in değil, tüm Türkiye'nin gururu olduğunu ifade etti. Atmaca’nın genç yaşta elde ettiği bu önemli başarıyla Türk sporuna katkı sağladığını vurgulayan Vali Ustaoğlu, Alara'nın bu büyük başarısının, tüm genç sporculara örnek olmasını diledi.
Alara Atmaca, şampiyonluk yolunda gösterdiği azim ve özverili çalışmalarını paylaştı. Genç eskrimci, Balıkesir’deki spor altyapısının ve desteklerin kendisini bu başarıya taşıyan en önemli etkenlerden biri olduğunu belirterek, şampiyonluğunun ardından Balıkesir’e olan katkılarını artırmayı hedeflediğini ifade etti.
Vali Ustaoğlu, Alara’nın başarısının Balıkesir’in spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi. Ayrıca, genç sporcuların başarılarının desteklenmesi ve önlerinin açılması gerektiğine değindi. Ziyaret sırasında, Alara Atmaca'nın gelecekteki hedeflerine yönelik çeşitli projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Başarılarından dolayı Alara Atmaca’yı tebrik eden Vali İsmail Ustaoğlu, genç sporcunun daha pek çok uluslararası başarıya imza atacağına inandığını dile getirerek, Atmaca'ya ve ailesine şampiyonluk yolundaki gayretleri için teşekkür etti. Ziyaretin sonunda, Alara Atmaca'ya başarılarının devamı dileklerini ileten Vali Ustaoğlu, Balıkesir’in gururu olan genç sporcuyu kutladı ve her zaman destekçisi olacağı mesajını verdi.
HABER MERKEZİ
Spor
Yayınlanma: 07 Mart 2025 - 00:15
Balıkesirli Milli Eskrim Sporcusu Alara Atmaca, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'ndaki Başarısının Ardından Vali İsmail Ustaoğlu'nu Ziyaret Etti
Antalya'da 23 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Yıldızlar Avrupa Şampiyonu olan Balıkesirli milli eskrim sporcusu Alara Atmaca, başarılarının ardından Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Spor
07 Mart 2025 - 00:15
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir