Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara’da Balıkesirli milletvekilleriyle gerçekleştirdiği temaslarla siyasetin birleştirici gücünü ön plana çıkardı. Parti ayrımı gözetmeksizin yapılan ziyaretlerde, Balıkesir için ortak akıl vurgusu öne çıktı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “1. Yılımızda Büyük Balıkesir Buluşması” programının ardından Ankara’ya giderek Balıkesir milletvekilleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde Balıkesir’de yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Akın, şehrin geleceği için ortak akılla hareket etme mesajı verdi.
Başkan Akın ilk olarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’i ziyaret etti. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’la da görüşmeler gerçekleştirdi. Temaslarına ertesi gün de devam eden Başkan Akın, Bağımsız Milletvekili Burak Dalgın, AK Parti Milletvekili İsmail Ok ve AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ile bir araya geldi.
Başkan Akın, görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Balıkesir’imize yaptığımız hizmetleri paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak için Ankara’dayız. Kuvayımilliye’nin başkenti Balıkesir’imizi ortak akılla yönetecek, geleceğe hep birlikte taşıyacağız.”
Ziyaretlerde kentin ihtiyaçları, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar detaylı şekilde ele alınırken, Başkan Akın tüm milletvekillerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. Akın, Balıkesir’i katılımcı ve kapsayıcı bir anlayışla yönetme kararlılığını yineledi.
HABER MERKEZİ
