AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ramazan Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri çerçevesinde Savaştepe’ye giderek partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Aydemir’e, İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Gözhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bilal Dönmez de eşlik etti.
AK Parti Savaştepe İlçe Teşkilatı’yla bir araya gelen heyet, bayramın manevi atmosferini hep birlikte soludu. İlçe halkıyla sıcak ve samimi bir ortamda buluşan Başkan Aydemir, hemşehrileriyle gönülden sohbet etti, iyi dileklerini paylaştı.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Aydemir, bayramların birlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren en özel zamanlar olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Münevver Gözhan ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Mustafa Bilal Dönmez ile birlikte Savaştepe ilçe teşkilatımızla buluştuk, bayramın mutluluğunu ve bereketini hep birlikte paylaştık. Hemşehrilerimizle içten sohbetler ettik, muhabbet ettik. Dayanışma, kardeşlik ve birlik ruhunun en güzel örneklerinden birini sergileyerek gönülden kucaklaştık. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi daim eylesin; nice bayramlarda aynı heyecanla, aynı inançla bir araya gelmeyi nasip etsin.”
Program, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla yapılan karşılıklı bayramlaşmalar ve iyi dileklerle sona erdi. Başkan Aydemir, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Savaştepe halkına teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

