Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kent genelinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceleyerek mahallelerde devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çeşitli alanlarda sürdürülen çalışmaların ilerleyişini denetleyen Başkan Mirza, vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek adına sahada olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Devam Eden Çalışmalar Yerinde İncelendi
Başkan Mirza, mahallelerde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarından Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki tadilat sürecine, mezarlık alanındaki tesviye işlemlerinden Temizlik İşleri Şantiyesi’ne ve Malta Parkı’nda gerçekleştirilen düzenlemelere kadar birçok projeyi yerinde denetledi. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Mirza, her aşamada hemşehrilerin ihtiyaçlarının ön planda tutulduğunu ifade etti.
“Hemşehrilerimizin Yaşam Kalitesini Artırmayı Hedefliyoruz”
İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Mirza, belediyenin kent genelindeki projelerinin planlanan şekilde ilerlediğini ve tamamlanan çalışmaların Bandırmalılar için daha konforlu bir yaşam alanı sunacağını belirtti. “Yaptığımız her çalışmada hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Mahallelerimizdeki parke taşı döşeme işlemleriyle yolları daha güvenli hale getiriyoruz. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki tadilat süreci, kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan önemli bir alanın daha modern hale gelmesini sağlayacak. Mezarlık alanındaki tesviye çalışmaları, Temizlik İşleri Şantiyesi’nin düzenlenmesi ve Malta Parkı’ndaki yenileme çalışmaları gibi birçok projeyle şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
“Sahada Olmaya Devam Edeceğiz”
Başkan Mirza, belediye ekiplerinin sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde yanıt vermek için düzenli saha ziyaretleri gerçekleştireceklerini ifade etti. Bandırma’nın her noktasında hizmet kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Mirza, “Hemşehrilerimizle birlikte, onların ihtiyaçlarına doğrudan cevap verecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diyerek çalışmaların hız kesmeden süreceğini vurguladı.
HABER MERKEZİ


