“Bugün, dünya genelinde milyonlarca insan açlık sınırında yaşıyor ve yoksullukla mücadele ediyor,” diyen Ertaş, yerel yönetim olarak bu konuda önemli adımlar attıklarını belirtti. "Edremit’imizde halkçı belediyecilik anlayışıyla tüm imkanlarımızı seferber ediyor, yoksulluğu azaltmak ve herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi.
Başkan Ertaş, belediyenin sosyal yardımlar ve destek programlarıyla yoksullukla mücadelede aktif bir rol üstlendiğini vurgulayarak, "Amacımız, kentimizde kimsenin temel yaşam haklarından mahrum kalmaması. Herkesin adil ve insanca bir yaşam sürdüğü bir gelecek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz," ifadelerine yer verdi.
Ertaş, açıklamasını, "Yeryüzündeki tüm insanların eşit bir şekilde temel yaşam haklarına kavuştuğu, aydınlık yarınlar için umutluyuz ve bu yöndeki çabalarımıza devam edeceğiz," sözleriyle tamamladı.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ