Belgin Uygur: "Ülkemizi Koruyan En Güçlü Kalkan Cumhur İttifakı'dır"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve
Balıkesir Milletvekili
Belgin Uygur, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Uygur, ülkenin karşılaştığı risklerden korunmasında Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaptı.

Uygur, toplantıda yaptığı konuşmada,
"Etrafı ateş çemberiyle kuşatılmış olan ülkemizi karşılaştığı risklerden koruyan en güçlü kalkan Cumhur İttifakı'dır" dedi. Ülkenin güvenliği ve istikrarının sağlanmasında Cumhur İttifakı'nın kararlı duruşunun ve güçlü liderliğin önemini vurguladı.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ve hitapları ile gerçekleştirildi. Toplantıda, Erdoğan, Türkiye'nin iç ve dış politikadaki gelişmeleri, ekonomik durumu ve geleceğe yönelik stratejileri hakkında detaylı bir konuşma yaptı. Erdoğan, Türkiye'nin güçlü bir liderlik ve birlik içinde hareket ederek tüm zorlukların üstesinden geleceğini ifade etti.

Belgin Uygur, toplantının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Türkiye’nin karşılaştığı zorlukları aşma konusundaki kararlılığını ve Cumhur İttifakı’nın bu süreçteki vazgeçilmez rolünü bir kez daha vurguladı. Uygur, "
Cumhur İttifakı, ülkemizin güvenliği ve istikrarı için en güçlü kalkandır. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ