Balıkesir'in CHP Milletvekili Serkan Sarı, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, iki siyasetçi bölgedeki güncel konular ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Hakan Şehirli, Milletvekili Sarı’nın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimiz Serkan Sarı’ya bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İş birliği içinde çalışarak, Altıeylül'ümüzü daha ileriye taşımak için birlikte çaba göstereceğiz” dedi.
Ziyaret, yerel yönetim ve merkezi hükümet arasındaki iletişimin önemine vurgu yaparken, iki liderin Balıkesir’in kalkınması için ortak hedeflerinde birleştiğini gösterdi.
Sarı, ziyaretin sonunda, “Altıeylül’deki projeleri desteklemek ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için buradayız. Her zaman yerel yönetimle iş birliği içinde olacağız” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ
