Toplam 3 dönümlük alan üzerinde uygulanacak projede otopark alanı ve çevre düzenleme çalışmaları yer alacak. Alanın ihtiyaç analizleri, altyapı durum tespiti ve proje uyumluluğuna yönelik değerlendirmeler, Başkan Ertaş’ın katılımıyla teknik ekip tarafından yerinde gerçekleştirildi.
Yeni düzenlemenin, bölge sakinlerinin ulaşım ve sosyal ihtiyaçlarına yanıt vermesi hedefleniyor. Proje kapsamında, hem araç trafiğini rahatlatacak otopark çözümleri hem de vatandaşların vakit geçirebileceği yeşil ve sosyal alanların artırılması amaçlanıyor.
Saha incelemesinin ardından değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Altınkum’da gerçekleştireceğimiz bu projeyle, meydanlarımızı ve sokaklarımızı daha modern, daha işlevsel hale getirmeyi hedefliyoruz. Edremitlilerin ihtiyaçlarına karşılık veren, çağdaş bir kent oluşturma vizyonuyla hareket ediyoruz. Güzel Edremit’imiz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kente sözümüz var” ifadelerini kullandı.
Edremit Belediyesi, kent estetiği ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerini titizlikle planlamaya ve hayata geçirmeye devam ediyor.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 12 Nisan 2025 - 10:56
Edremit Altınkum Cumhuriyet Meydanı Yeni Projesine Kavuşuyor
Edremit Belediyesi, kentin modernleşmesi ve yaşam alanlarının nitelikli hale getirilmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Altınkum Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet Meydanı’nda hayata geçirilmesi planlanan yeni proje için saha incelemelerinde bulundu.
Yerel
12 Nisan 2025 - 10:56
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir
Başkanım, teşekkürler :-) Çok güzel işler yapıyorsunuz
Akçay'a halk cafeleri ve çay bahceleri yapın çayı biz de ucuza icelim
Selam başkanım. Meydandaki demir yığınları ve beton alan kaldırılmalı ve toprak zemin söküldükten sonra ağaçlandırılarak mesire alanı yapılabilir. Her şeyden önce arıtma sorunu çözülmeli ve bozuk yollar onarılmalı.
Ilk önce arıtma arıtma arıtmaaaaa
ALTINKUMUN ASIL DERDİ ÇEŞMELERDEN AKMAYAN SU İKEN YAPTIĞINIZ İCRAAT YERİNDE OLMUŞ,YAHU BİRKEREDE ADAMAKLILLI HİZMET YAPIN BE
Sayın belediyemiz Altınkum 1057 sokak lütfen yollara bir bakin her tarafı çukur rica ediyorum.
Başkanım Altınkumda bulunan O lünaparkı demir yığınlarını kaldırırsanız vatandaşınız olarak memnun kalacağız Akçayımıza yakışmıyor zaten orada bulunan müzikollerle orayı parsellemişler yakın zamanda o alanı ücretli otapark yaparlar. Başarılar.
Altınkumdaki O demir yığınlarını kaldırırsanız cok güzel olacak(LUNAPARK,I) BAŞKANIM Bugüne kadar O pis demir yığınlarını kaldırmayı cesaret edemedi.zaten kimsenin cocuğunu oraya götürmüyor.müzikollerle orayı parselmişler inşallah siz başarırsınız.sizlere kolay gelsin.
Sayın başkanım, Altınkum sahil çalışmalarına , biraz dışa dönük kaliteli yaşam ve modern bir görünüme yönelik yapılaşma ile bölgeye "değer " katacaktır. Aynı Güre sahilinde olduğu gibi nezih bir bölge olmalıdır. Dikkate alırsanız, bölgede yaşayan bir vatandaşımız olarak çok memnun olacağız. Bölge çalışmalarınız için çok takdir ve teşekkür ediyorum. Ali İyigör Altınkum mah 1109 sok Aksa sitesi C blok D.16