Başkan Ertaş, “Güne maalesef acı bir haberle başladık. Bu elim kaza, hepimizi derinden sarstı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” dedi.
Yaşanan kazanın, birçok insanın hayatını etkileyen trajik bir olay olduğuna dikkat çeken Ertaş, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı. “Kazaların önlenmesi için hem sürücülerin hem de yolcu taşıyan firmaların daha dikkatli ve sorumlu davranmaları önemlidir. Hayat, her birimiz için çok değerlidir ve bunu korumak için elimizden geleni yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Edremit Belediye Başkanı, acı kaza nedeniyle taziye dileklerinin yanı sıra, yaralıların tedavi süreçlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için sağlık ekiplerinin özverili çalışmalarını da takdir etti. Başkan Ertaş, bu zor günlerde acılı ailelerin yanında olduklarını belirterek, toplum olarak birlik ve dayanışma içerisinde olmanın önemine vurgu yaptı.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 18 Ekim 2024 - 13:07
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'tan Acı Kaza Hakkında Başsağlığı Mesajı
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, bugün sabah saatlerinde yaşanan üzücü bir kaza ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Ertaş, Balıkesir’den Kapadokya’ya seyir halindeyken Aksaray-Ankara yolunda meydana gelen tur otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için derin bir üzüntü duyduğunu ifade etti.
Yerel
18 Ekim 2024 - 13:07
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir