Başkan Ertaş, yaptığı açıklamada, depremden etkilenen vatandaşlara dayanışma mesajı vererek, "Geçmiş olsun Malatya. Malatya'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herhangi bir can kaybının olmamasını temenni ediyorum" dedi.
Edremit Belediyesi olarak deprem bölgesindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Ertaş, vatandaşların güvenliği için gerekli çalışmaların hızla yapılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Ertaş’ın mesajı, malatya ve çevresindeki vatandaşlara moral ve destek oldu.
HABER MERKEZİ
Gündem
Yayınlanma: 16 Ekim 2024 - 12:21
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'tan Malatya Depremine Geçmiş Olsun Mesajı
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremle ilgili bir mesaj yayımlayarak Malatya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gündem
16 Ekim 2024 - 12:21
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir