Toplantıda, Edremit’te yürütülen projeler hakkında bilgi veren Ertaş, katılımcıların sorularını yanıtlayarak, güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel basının yapıcı eleştirilerinin ve görüşlerinin önemine vurgu yapan Başkan Ertaş, gazetecilerin kentin yönetiminde önemli bir rol oynadığını belirtti.
Başkan Ertaş, toplantı sonunda katılımcılara teşekkür ederek, “Kentimizi yönetirken, yapıcı eleştirileri ve görüşleri her zaman önemsediğim ve yol gösterici bulduğum kıymetli gazetecilerimize katılımları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bu buluşma, Edremit Belediyesi’nin şeffaflık ve katılımcılık anlayışının bir yansıması olarak dikkat çekti. Başkan Ertaş, yerel basınla olan iletişimi güçlendirerek, şehrin gelişimine katkıda bulunmayı sürdüreceklerini dile getirdi.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 03 Ekim 2024 - 00:23
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yerel Basınla Buluştu
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, görevde bulundukları süre boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları ve projeleri paylaştı. Başkan Ertaş, yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, basın temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.
Yerel
03 Ekim 2024 - 00:23
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir