Balıkesir’in Kepsut ilçesi Osmaniye Mahallesi’nde meydana gelen patlayıcı madde fabrikası kazasında hayatını kaybeden Elif Özgür, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, cenaze törenine katılarak merhumun ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaştı. Törene, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da iştirak ederek taziyelerini iletti.
Başkan Aydemir, yaptığı açıklamada, “Elif Özgür kardeşimizi Kepsut Osmaniye’de son yolculuğuna uğurladık. Ailesinin ve sevenlerinin derin acısını paylaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, kazanın ardından bölge halkı derin üzüntü içerisinde birlik ve dayanışma sergiledi. Hayatını kaybeden Elif Özgür’ün hatırası, sevenlerinin yüreğinde yaşamaya devam edecek.
HABER MERKEZİ
Yerel
Yayınlanma: 26 Aralık 2024 - 08:50
Kepsut Osmaniye'de Hayatını Kaybeden Elif Özgür Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balıkesir’in Kepsut ilçesi Osmaniye Mahallesi’nde meydana gelen patlayıcı madde fabrikası kazasında hayatını kaybeden Elif Özgür, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Yerel
26 Aralık 2024 - 08:50
EDİTÖR
Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir