Vurmaz, yaptığı açıklamada, "Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve bereketli topraklarıyla Edremit'imizin her köşesi ayrı güzel. Cumhur İttifakı olarak tam kadro ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde bizleri samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. El ele verdikçe güçlü, bir tebessüme vesile oldukça huzurluyuz." ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar, belediye başkan adayı Vurmaz'a yoğun ilgi gösterirken, yapılan ziyaretlerin mahallelerinin sorunlarına dikkat çektiği ve çözüm önerileri sunduğu görüldü.
Mahalle sakinleri, Vurmaz'ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, destek sözü verdiler. Vurmaz ise, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
HABER MERKEZİ
Siyaset
Yayınlanma: 20 Şubat 2024 - 14:53
Muhammed Vurmaz, Edremit Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
Edremit Belediye Başkan adayı Muhammed Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında Edremit'in Yaylaönü, Yaşyer ve Dereli Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluştu.
Siyaset
20 Şubat 2024 - 14:53
EDİTÖR
Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir