Altıeylül Belediyesi yetkilileri, ONKADIN Orkestrası tarafından düzenlenen konser programına katılarak sanatseverlerle bir araya geldi. Kültür ve sanat etkinliklerine verdiği destekle dikkat çeken Altıeylül Belediyesi’nin temsilcileri, keyifli geçen müzik dinletisinde vatandaşlarla birlikte sanatın ve müziğin coşkusunu paylaştı.
Konsere, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin eşi Hüveyla Şehirli’nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Karakaş ve Baha Torun, Afet İşleri Müdürü Ertan Kayatepe ve Teftiş Kurulu Müdürü Turhan Baycan da katılım sağladı. Etkinlik boyunca müziğin birleştirici gücüne vurgu yapılarak, kültürel faaliyetlerin toplum için taşıdığı önem dile getirildi.
ONKADIN Orkestrası’nın sahne performansı izleyicilerden büyük beğeni toplarken, program boyunca seslendirilen eserler izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Konser sonunda sanatçılara teşekkürlerini ileten Altıeylül Belediyesi yetkilileri, sanata ve sanatçıya her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Altıeylül Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerine verdiği desteğin süreceğini ifade eden yetkililer, sanatın toplum üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin Altıeylül’ü daha da güzelleştirdiğini vurguladı. Konsere katılan vatandaşlar da etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin kültürel etkinliklere verdiği önemden dolayı teşekkürlerini sundu.
Keyifli anlara sahne olan ONKADIN Orkestrası konseri, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle tamamlandı.
HABER MERKEZİ

