Başkan Semizel, Türk Eğitim Vakfı'nın eğitim alanındaki katkılarını takdirle karşıladıklarını belirterek, ilçenin eğitim altyapısını güçlendirmek adına çeşitli projeler ve iş birliği fırsatlarını değerlendirdiklerini ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğini daha da pekiştirdiğine dikkat çekildi. Başkan Semizel, ayrıca Türk Eğitim Vakfı'nın Susurluk’a katkı sağlayacak projelere imza atma konusunda istekli olduklarını belirtti.
Yerel
Yayınlanma: 04 Şubat 2025 - 22:16
Türk Eğitim Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel'i Ziyaret Etti
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Balıkesir Şube Başkanı Sayın Jale Bayraktar, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’i makamında ziyaret etti. Ziyaret, eğitim alanındaki önemli projeler ve iş birliği fırsatları hakkında fikir alışverişi yapmak amacıyla gerçekleşti. Sayın Bayraktar, Susurluk Belediye Başkanı Semizel’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Görüşme sırasında, Susurluk’un eğitim ve kültürel faaliyetlerine dair çeşitli konular ele alındı.
Yerel
04 Şubat 2025 - 22:16
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir