Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, kendisini ziyaret eden Zafer Göksel’e teşekkür etti. Göksel’in nazik ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Şehirli, yerel yönetimlerde iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Ziyaret sırasında belediye çalışmaları, ilçede gerçekleştirilen projeler ve vatandaşlara yönelik hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Şehirli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin Altıeylül’e daha fazla değer katacağını belirterek, “Yol arkadaşım, değerli başkanım Zafer Göksel’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Karşılıklı görüş alışverişiyle ilçemizi daha iyi noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Görüşme, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, yerel yönetimlerin ortak çalışmaları ve bölgesel kalkınmaya yönelik atılacak adımlar da gündeme geldi. Başkan Şehirli, vatandaşların beklentilerini karşılamak için iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ