Seminerde, su yapılarının geçmişi, tamamlanan ve devam eden projeler ile geleceğe yönelik hedefler masaya yatırıldı. DSİ, su kaynaklarını verimli şekilde yönetme ve bu kaynakları gıda ve enerji arz güvenliği için kullanma noktasında önemli adımlar atmayı hedefliyor. “Su, vatanın can damarıdır” anlayışıyla yürütülen projelerde, suyun korunması ve yönetimi her zaman öncelikli bir hedef olarak belirlendi.
Eğitim seminerinde, su yönetimi, altyapı projeleri ve sürdürülebilir kaynak kullanımı gibi konularda önemli tartışmalar yapıldı. Katılımcılar, bu alandaki en güncel gelişmeleri öğrenme ve geleceğe yönelik stratejiler geliştirme fırsatı buldular.
Seminer, DSİ’nin su yönetimi alanındaki projelerinin başarısını artırmak ve gelecekteki projelere dair vizyon belirlemek adına önemli bir platform sağladı. DSİ 25. Bölge Müdürü Olcay Çubukcu ve Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, seminerin, bölgedeki su projelerinin daha verimli ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesi adına büyük bir katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler.
HABER MERKEZİ
Genel
Yayınlanma: 26 Ocak 2025 - 00:36
DSİ 25. Bölge Müdürlüğü Yetkilileri, Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Semineri'ne Katıldı
Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürü Olcay Çubukcu ve Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in katılımıyla düzenlenen Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Semineri’ne katıldı. Seminer, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta başkanlığında üç gün sürecek eğitim programı ile başladı.
Genel
26 Ocak 2025 - 00:36
EDİTÖR

Haberin Dijital Merkezi
İlginizi Çekebilir